Gangster India.. Berterusan Buat Masalah.Klip video kekecohan yang dibuat oleh Hindraf dan gangster PKR semasa sidang media Rohimi Osman, bekas pembantu peribadi Anwar Ibrahim yang digantikan oleh Saiful.


Sila tonton klip video di atas dan gambar-gambar di bawah yang dirakam oleh Darul Ehsan Today.Kekecohan ini bertempat dalam bilik khas di Restoran Lotus, Klang apabila berberapa gangstar hindraf dan ahli PKR Klang yang terdiri dari kaum India membuat kecoh dan mengugut Rohimi supaya membatalkan sidang media itu, mereka mengugut kalau sidang media itu diteruskan mereka akan memukul dan mencederakan Rohimi.

Ada pihak telah memanggil pihak polis mengawal keadaan, malangnya gangster Hindraf dan PKR langsung tidak mengendahkan arahan pihak polis supaya mereka bersurai dan membenarkan sidang media itu di jalankan tanpa gangguan.

Mereka melontarkan kata-kata kesat, gangstar Hindraf dan PKR memaki hamun Rohimi, DS Najib dan UMNO, kononnya pengakuan yang Rohimi ini satu konspirasi untuk menjatuhkan Anwar Ibrahim.

sumber:-

Ulasan..

Kenapa mereka sering melakukan kekerasan
Berilah peluang orang teraniaya membela diri di Mahkamah...

Kenapa harus gunakan gangster India ni untuk maki hamun seorang pemuda Melayu...
Kalau "Ketua" gangster ni tak bersalah... kenapa harus marah-marah...
takut ke untuk ke Mahkamah...????
1 ulasan:

  1. Aku meminta Rohimi Osman mengadakan sidang akhbarnya semula secepat mungkin demi kepentingan dan keadilan untuk seluruh rakyat Malaysia dan negara Malaysia yang selama ini sudah teruk berpecah dan tercemar gara-gara anwar Ibrahim.

    Semoga dengan kenyataan media itu akan mengembalikan semula orang-orang Melayu yang telah berpecah belah. Kebenaran yang di nyatakan oleh Rahimi Osman sangat penting untuk keamanan dan kestabilan Negara.

    Pembatalan sidang media ini memberi gambaran bahawa Rohimi tidak berani berpegang kepada prinsip "berani kerana benar". Rakyat akan melihat Rohimi takut kerana salah. Kalau akuan palsu sanggup buat setakat berlakon untuk buat sidang akhbar lagilah mudahhhhh....

    BalasPadam

Facebook Kami