FITNAH BESAR DISEBALIK DEMOKRASI

APA YANG KITA TIDAK TAHU DISEBALIK SETIAP REVOLUSI


Bahawasanya setiap Revolusi itu adalah dibawah rancangan Golongan Elit Zionis iaitu dengan menggunakan Cara-cara berikut:

1. Merosakkan Moral, menimbulkan Fitnah serta melemahkan Pemimpin Sedia ada, yang sedang memerintah atau yang sedang memimpin secara Sistem Monarki, Khalifah, Kontitusi, Federasi, ataupun Maharaja,

Kemudian Semua sitem ini (yang mana sebelum kurun ke-19 diamalkan oleh hampir 900 Negara) Kemudian Sistem ini digantikan dengan : DEMOKRASI.

(SEBELUM MEREKA INI DITAKLUK OLEH KUASA ATAU PENGARUH PIHAK ZIONIS)

2. Kemudian mereka juga akan melaga-lagakan Rakyat agar bangkit untuk memberontak pemimpin sedia ada diatas nama REVOLUSI. (Atas sebab yang juga dicipta mereka, iaitu melahirkan pemimpin Yang rosak moral serta korupsi atau zalim).

3. Kemudian MEREKA AKAN MENAJA orang pilihan mereka bagi menjadi dalang atau ketua Revolusi tersebut serta disokong atau dibantu disegi taktikal, aturcara, Bantuan kewangan atau dana.Sehingga ia akan menjadi pemimpin Seterusnya.

4. Dalam keadaan ini, Pemimpin yang memimpin selepas Era Revolusi ini sebenarnya adalah Agen kepada Agenda mereka, yang mana akan meneruskan atur cara mereka di Negara atau bumi tersebut. Dalam keadaan semuanya mesti mengikut telunjuk mereka.

5. Mereka menubuhkan suatu Negara Sample atau Model bagi Demokrasi iaitu United State of Amerika. Padahal itu juga sebenarnya bukanlah Negara mereka, juga bukan wajah asal kepimpinan mereka. Kerana mereka yang sebenar ialah yang masih mengekalkan pemerintahan Monarki Mutlak iaitu RATU serta PAUS. Yang memimpin melalui intitusi Gereja. (yang akan kembali ke Tanah Sion di Jerusalem).

6. Ini bermakna pada kurun ke 19 dan 20 ini, Sistem yang Ulung dan benar hanyalah diamalkan Golongan Mereka (Zionis), Manakala seluruh kepimpinan di Negara-negara lain terutamanya Negara islam telah ditukarkan oleh mereka kepada Sistem demokrasi. (Selepas penghapusan Sistem Khalifah).

7. Mereka telah merompak cara dan kaedah islam, iaitu Sistem Khalifah (sejenis Sistem Monarki Asal). Serta melemparkan sistem demokrasi kepada Negara-negara lain. Terutamanya seluruh Negara islam.

INI BERMAKNA MEREKA SEBENARNYA SEDANG MEMIMPIN DUNIA MENGGUNAKAN SISTEM MONARKI CARA KHALIFAH ( iaitu Pemerintahan Ratu serta PAUS).

MANAKALA HAMPIR SELURUH NEGARA YANG BANGKIT ATAS NAMA REVOLUSI SEBENARNYA ADALAH HAMBA MEREKA YANG TELAH DIAJAR, DIASUH, DITAJA SERTA DI TAMBAT AGAR MENGIKUT TELUNJUK MEREKA DALAM MENJADI PEMERINTAH NEGARA. ( iaitu Agen Mereka di atas wajah tempatan).

YANG BERMAKNA PEMIMPIN-PEMIMPIN NEGARA ISLAM TERUTAMANYA (ABAD KE-20), HAMPIR SEMUANYA TERDIRI DARIPADA GOLONGAN MUNAFIKIN. YANG SEBENARNYA ADALAH HAMBA KEPADA PEMERINTAHAN RATU ATAU PAUS.

MEREKA UMPAMALAH AGEN. KERANA MEREKA DIBANGKITKAN OLEH HUTANG BUDI KEPADA SISTEM MONARKI ZIONIS.

ITULAH HAKIKATNYA YANG SEBENAR.
KERANA SEBENARNYA MUSTAHIL REVOLUSI AKAN BANGKIT TANPA SEBARANG DANA, MELAINKAN MEREKA (ZIONIS) AKAN MEMBEKALKAN DANA SECUKUPNYA BAGI SETIAP REVOLUSI. Sehingga yang Berjaya ialah mereka, bukannya Revolusi tersebut.

ITULAH PERCATURAN DAN RENCANA ‘THE MASON’.

MELAINKAN ISLAM AKAN KEMBALI DI PIMPIN SECARA MONARKI KHALIFAH,

IAITU DIBAWAH PIMPINAN ALMAHDI- ALMUNTADZAR


Credit to : Halaqah.net

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Facebook Kami