DAP evangelis tak hormat ugama lain: Anti azan dan Islam
Dalam video diatas, Calon Parlimen Dap, Jimmy Wong, tidak membenarkan sebarang pembinaan surau atau masjid dikawasan berkenaan. Tapak masjid sudah ada, tetapi jika masjid dibina, ia akan menganggu masyarakat sekeliling.

Malah Jimmy juga memberi pelbagai alasan untuk menafikan masjid dibina. Antaranya bila ada masjid, bising, kacau dan parking penuh.

Wahh.. hebat sungguh calon Dap ni. Baru jadi calon dah pandai HINA ISLAM! Kalau dah jadi ahli parlimen dan memerintah Malaysia. Apakah masjid yang ada sekarang Dap nak runtuhkan, dengan alasan bising dan semak?

Dulu Pas kata, Pas masuk Pakatan sebab nak tarbiah Dap dan ajar pasal Islam. Apakah ini tarbiah yang Pas katakan dulu? Pas mahu mengajar Dap tentang Islam. Namun apa yang kita nampak, Dap yang tarbiah Pas supaya jadi lebih liberal.

Tarbiah apa kalau nak bina masjid pun Dap kata semak!! Sememangnya Pas gagal dalam misinya!! GAGAL TERUK!!Apa yang kita tahu, Pas dah buang perjuangan negara Islam kepada negara kebajikan, Pas dah buang hudud dari perjuangannya, malah Pas juga telah memperjuangkan LGBT, Demo Bersih dan halalkan Zina.

Jadi siapa tarbiah siapa sekarang?

copy dari:
 http://theunspinners.blogspot.com/2013/05/dap-evangelis-tak-hormat-ugama-lain.html


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Facebook Kami